İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

15 Mart 2023 tarihli atama kararnamesi yayımlandı

15 Mart 2023 tarihli atama kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 15 Mart 2023 03:49, Son Güncelleme : 15 Mart 2023 07:50
15 Mart 2023 tarihli atama kararnamesi yayımlandı

ATAMA KARARLARI

Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı

Başmüfettişliğe, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Müfettiş Yusuf YİĞİT atanmıştır.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü

- IX. Bölge Müdürlüğüne Serkan COŞKUN,

- XV. Bölge Müdürlüğüne Burak Çelebi KARAGÖZ,

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı

Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkan Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ayaş Kaymakamı Muharrem ELİGÜL atanmıştır.

Ağrı İ1 Kültür ve Turizm Müdürü Ebumuhsin BULUT, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 ncü maddeleri gereğince Özlem KOÇAK atanmıştır.

Ticaret Bakanlığı

Ticaret Başmüfettişliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ticaret Müfettişi İlker ERTEKİN atanmıştır.

Ticaret Müfettişliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Cevdet BOZKURT atanmıştır.

Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Konseyi üyeliklerine, 6742 sayılı Kanun ile onaylanması uygun bulunan "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Japonya Hükümeti Arasında Türkiye Cumhuriyeti'nde Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin Kurulmasına Dair Anlaşma"nm 5 inci maddesi gereğince Prof. Dr. İsmail DEMİR, Prof. Dr. İbrahim KALIN, Dr. Yener Mehmet SONUŞEN, Prof. Dr. Mehmet Naci İNCİ ve Prof. Dr. Erol ÖZVAR atanmıştır.

14 Mart 2023

Recep Tayyip ERDOĞAN

CUMHURBAŞKANI

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber