Kilometreye göre kasko primi dönemi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Mart 2008 06:45, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Avrupa'nın en büyük sigorta şirketlerinden Eureko B.V, yeni ürünü ?Kaskometre'yi tanıttı. Kaskometre, kullandığın kadar öde sistemiyle dikkat çekiyor.

Yeni ürünle kullanıcıların her ay ne kadar sigorta primi ödeyeceği aracın yol aldığı kilometre miktarına göre belirleniyor.

Kilometre ise, araca takılan ve hizmete ismini veren ?Kaskometre' adlı elektronik ölçme cihazıyla kaydediliyor. Kaskometre sisteminde her ay SMS yoluyla cep telefonuna gönderilen yol ve fatura bilgileri sayesinde kullanıcılar gittikleri kilometre miktarına uygun olarak prim ödüyor. Kullanıcılar, araçlarını hiç kullanmadıkları aylar için ise sabit ve çok düşük bir prim ödüyor.

Kaskometre sisteminin sektörde bir ilk olduğunu belirten Eureko Sigorta Genel Müdürü Okan Utkueri, bu ürün sayesinde mevcut müşterilerinin yanı sıra, arabasını çok az kullandığı için kasko sigortası yaptırmayı tercih etmeyen kişilere de hem geniş kapsamlı hem de ekonomik bir kasko poliçesi sunduklarını söyledi.

2008 yılında inovasyon konusunda sektörde pek çok ilke imza atmaya devam edeceklerini kaydeden Utkueri, ?Bu hedefi gerçekleştirmek için ihtiyaç duyduğumuz yaratıcı fikirlerin kendi içimizde olduğuna inanıyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber