15 müzik öğretmeninden konseri ayakta alkışlandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mart 2008 12:42, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Bitlis'in Güroymak ilçesinde 15 müzik öğretmeninin 4 aylık provanın ardından düzenlediği konser ayakta alkışlandı.

Konsere Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş, Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Cafer Tulmaç, Kaymakam Rıfat Altan, Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Kızılkurt, Belediye Başkanı Muhlis Efe, Gölbaşı Belediye Başkanı Mehmet Avunç, Garnizon Komutanı Ali Vanlı, Emniyet Müdürü Okan Kısmet, daire amirleri ve öğretmenler katıldı.

Güroymak kültür salonunda Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Kızılkurt tarafından hazırlanan ve 3 saat süren programda konserin yanı sıra bazı öğretmenler de sunduğu skeçlerle dikkat çekti.

Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş, Güroymak'ın geçmişte terörle anıldığını belirterek, "Güroymak artık huzurla anılıyor. Bu yüzden sosyal etkinlikler de arttı. Öğretmenlerimizin muhteşem konseri de bu ilçemizdeki huzurun bir göstergesidir." dedi.

Kaymakam Rıfat Altan, Güroymaklıların geleceğe güven ve istikrarla baktığını anlatarak, "İlçemizin huzuru ve kalkınması adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Şimdi, gençlerimizle el ele verip açık hava konserleri düzenleyeceğiz." diye konuştu.

Koro şefi Hatice Dabakoğlu da, Güroymak'ta 4 ay süren provanın ardından güzel bir konser ortaya çıkardıklarını ifade ederek, "Orkestra için buradan eleman bulamayınca Bolu'dan bir grup getirttik. Emeği geçenlere ve konserimizi destekleyenlere teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber