İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Emekli maaşından sonra ikramiyeye de zam gündemde

Emekliye bayramlarda verilen ikramiyenin bu yıl yeniden düzenleneceğini söyleyen Emekli Memur-Sen Başkanı Ali Küçükkösen, "Bizim en büyük beklentimiz dönemin şartlarına uygun, emeklilerin en güzel şekilde bayramını geçirmesini sağlayacak miktarda ikramiye yatması yönünde" dedi

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 23 Mart 2023 07:38, Son Güncelleme : 23 Mart 2023 07:41
Emekli maaşından sonra ikramiyeye de zam gündemde

Yenişafak Gazetesi'nden Ali Kürşat Büyükada'nın haberine göre; Emekli Memur-Sen Başkanı Ali Küçükkösen, emekliye bayramlarda verilen 1.100 liralık ikramiyenin bu yıl yeniden düzenleneceğini söyledi.

Küçükkösen, "Bizim en büyük beklentimiz dönemin şartlarına uygun emeklilerin torununa, çocuğunu mahcup olmadan en güzel şekilde bayramını geçirmesini sağlayacak miktarın ikramiye olarak yatması yönünde" dedi. Küçükkösen, henüz net bir bilgi olmamasına rağmen 2.500 lira ya da yüzde 30 gibi rakamların konuşulduğunu ifade etti.

Dün akşam canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Emeklilerle ilgili çalışmamızı yaptık. Bu akşam müjdeyi vereyim. En düşük emekli aylığı 7 bin 500 lira olacak." açıklaması yapmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber