BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu Çankaya Köşkü'nde

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mart 2008 17:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, muhalefet liderleri ile bugün gerçekleştirdiği görüşmelerin sonuncusunu Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile gerçekleştiriyor. Saat 16.50'de köşke giriş yapan BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Gül'ün MHP lideri Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmenin 17.00'da bitmesi ile Cumhurbaşkanı ile görüşmeye başladı.

Köşkten gelen randevu talebi üzerine BBP lideri Yazıcıoğlu'nun bugün Almanya'ya gitmekten vazgeçtiği ve programını iptal ederek Cumhurbaşkanı Gül ile görüşmek üzere Çankaya Köşkü'ne çıktığı ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün muhalefet liderleri ile görüşmesi devam ediyor. Cumhurbaşkanı'nın bugün gerçekleştirdiği görüşmelerin sonuncusu ise BBP lider Yazıcıoğlu ile oldu. Cumhurbaşkanı Gül, bugün CHP lideri Deniz Baykal ve MHP lideri Devlet Bahçeli ile birer görüşme gerçekleştirdi. Görüşmelerin ardından liderler herhangi bir açıklama yapmadı.

Gül, yarın saat 10.30'da DSP lideri Zeki Sezer'i kabul edecek ve önümüzdeki günlerde ÖDP lideri Ufuk Uras'ı da Çankaya Köşkü'nde ağırlaması bekleniyor. DTP ile geçtiğimiz günlerde görüşme yapıldığı için bir görüşme beklenmiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber