İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Yavuz Ağıralioğlu istifa etti, İYİ Parti'den açıklama geldi

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa kararı aldı. İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, Ağıralioğlu'nun istifa kararına ilişkin, "İstifa müessesi tek taraflı bir karardır, Genel Başkanımızla bir görüşme olmayacaktır" dedi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 28 Mart 2023 20:41, Son Güncelleme : 28 Mart 2023 20:48

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısıyla Millet İttifakı'na eleştiriler getirmesinin ardından bugün de istifa kararı aldı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Adaylığının dayatılmasına karşıyız" çıkışıyla dikkat çeken Ağıralioğlu'nun bu açıklamalarından Meral Akşener'in haberinin olmadığı ifade edilmişti.

İYİ PARTİ'DEN AÇIKLAMA

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşeceği ve partiden istifa edeceği yönündeki haberler üzerine, "İstifa müessesi kişinin tek taraflı bir karar verme usulüdür. Böyle bir düşünce ve tutumun ifadesidir. Dolayısıyla Sayın Genel Başkanımızla bu kapsamda bir görüşme yapılması düşüncesi de anlam ve önemini yitirmiştir. Herhangi bir görüşme gerçekleşmeyecektir" açıklamasını yaptı.

"BU VEBALE ORTAK OLMAYACAĞIM" DEMİŞTİ

Ağıralioğlu, 14 Mayıs seçimlerinde yeniden milletvekili olmayacağını açıklamıştı. Parti teşkilatlarının hissiyatının bilinmesi ve duyulmasını istediğini belirten Ağıralioğlu, "Ben kendi adıma bu vebale ortak olmayacağım."ifadelerini kullanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber