Şişli'de tartıştığı eczane çalışanını silahla öldüren şüpheli adliyeye sevk edildi

Şişli'de "yan bakma" meselesinden çıkan tartışmada eczane çalışanını silahla öldüren şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Nisan 2023 16:00, Son Güncelleme : 05 Nisan 2023 16:14
Şişli'de tartıştığı eczane çalışanını silahla öldüren şüpheli adliyeye sevk edildi

Nişantaşı Hüsrev Gerede Caddesi'nde dün, aralarında çıkan tartışma üzerine eczanede çalışan G.B'yi (31) silahla öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan aynı caddedeki bir apartmanın görevlisi K.K'nin (42) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şişli Emniyet Müdürlüğünden polis eşliğinde çıkarılan şüpheli, adliyeye gönderildi.

Şüpheli K.K. emniyetteki ifadesinde, G.B'yi 2 yıl önce eczanede çalışmaya başlaması nedeniyle tanıdığını, aralarında zaman zaman sürtüşmeler yaşandığını, maktulün kendisiyle küfürlü ve alaylı konuşmalar yaptığını belirterek, olay günü de aralarında ters bakma nedeniyle tartışma çıktığını, maktulün üzerine saldırması sonucu parmağının kırıldığını, evden silahını alarak korkutmak amacıyla ateş ettiğini, ikinci ateşlemenin ise yanlışlıkla olduğunu dile getirdi.

Olayda yaşamını yitiren G.B'nin ise ikindi vakti Şişli'deki Hasan Zeyneb Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.

- Olay

Hüsrev Gerede Caddesi'ndeki eczanede çalışan G.B. ile aynı caddedeki bir apartmanın görevlisi olduğu öğrenilen K.K. arasında dün "yan bakma" meselesinden tartışma çıkmış, kavgaya dönüşen olayda parmağı kırılan K.K. evden aldığı tabancayla ateş ettiği G.B. yaralanmıştı. G.B, hastanede hayatını kaybederken, K.K. de gözaltına alınmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber