60 kişilik kadroya 4 saatte bin başvuru

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Nisan 2008 13:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tüpraş Kırıkkale Rafinerisinin açtığı 50-60 kişilik işçi kadrosuna 4 saatte bin kişi başvurdu.

Gazete ilanları ile eleman alınacağının duyurulmasının ardından, Kırıkkale Bahşılı Yeşilköy Mahallesi'nde bulunan rafineri sosyal tesislerine koşan vatandaşlar, "Bir umut kapısı açıldı onun için geldik. İşe girebilirsek burası bizim için büyük bir şans olur" diyerek kayıtlarını yaptırdı.

Rafineri Müdürü Hadi Erbeyoğlu, yeni devreye girecek üniteleri için elemana ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, "Eleman alımı, şirketimizin özelleştirme sonrası ortaya koyduğu değişim ve dönüşüm sürecinde ortaya çıkan ve önümüzdeki haftalarda devreye alınması beklenen DHP CCR ünitesine bağlı ihtiyaçlarının karşılanmasına yöneliktir" diye konuştu.

Erbeyoğlu, ağırlıklı olarak işletme ve bakım personeli ile özel güvenlikçi alınacağını, bunun dışında ihtiyaç duydukları EÇK, laboratuvar, sağlık birimlerine münferiden işçi alımları yapılacağını kaydetti.

Beş gün sürecek başvuruların tamamlanmasından sonra adayların sınava davet edileceğini, sınavda başarılı olanlar arasında yapılacak mülakatla eleman alımının tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber