Proje Yarışması'nda 9 belediye ödül aldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Nisan 2008 15:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fatih Bedediyesi, yönetişim dalında 'e-mobil' projesi ile birinci oldu. Belediye Başkanı Mustafa Demir, ödülünü Başbakan Erdoğan'dan aldı.

İstanbul'daki belediyeler arasında düzenlenen '2008 Yerel Yönetim Proje Yarışması' sonuçlandı. Yönetişim, çevre düzenlemesi ile sosyal ve kültürel gelişim alanında gerçekleştirdikleri projeleri yarışmaya sunan belediyelerden 9'u dereceye girdi.

Derece alan belediyelerin başkanları ödüllerini Başbakan Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı. Ödül alan belediyeler ve projeleri şöyle: Yönetişim projeleri arasında 'e-mobil' uygulamasıyla Fatih birinci, 'UDEP' projesi ile Üsküdar ikinci, '3 boyutlu kent' projesi ile Bayrampaşa üçüncü oldu. Çevre koruma ve altyapı geliştirme dalında ise Tuzla Gölü'nü tekrar İstanbul'a kazandıran Tuzla Belediyesi birinciliğe layık görüldü. 'Çevre hepimizin, hepimiz çevreciyiz' uygulaması ile Bağcılar ikinci, 'Temalı parklar' projesi ile Gaziosmanpaşa üçüncü oldu. Sosyal, ekonomik ve kültürel projenin birincisi, yaptırdığı rehabilitasyon merkezi ile Sultanbeyli olurken, 'aile korunması ve sağlık merkezi' ile Zeytinburnu ikinciliği, 'bilim-kültür-sanat' uygulaması ile Güngören üçüncülüğü elde etti. Muhammed Çimen, İstanbul

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber