Elazığ'da çatışma: 1 asker yaralı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Nisan 2008 17:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Elazığ'ın Arıcak ilçesi dağlık kesiminde arazi tarama faaliyeti yapan güvenlik güçlerine PKK'lı teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu 1 asker yaralandı. Teröristlerin yakalanması için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Doğu ve Güneydoğu'da PKK terör örgütüne yönelik sürdürdüğü operasyonlara ilişkin Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, bir grup teröristin taciz ateşi sonucu bir güvenlik görevlisinin yaralandığı bildirildi.

Sıcak çatışmayla ilgili yazılı açıklamada şöyle denildi: "Elazığ'ın Arıcak ilçesi dağlık arazi kesiminde güvenlik güçlerince yapılan arama tarama faaliyeti esnasında, bir grup terör örgütü mensubunca açılan taciz ateşi sonucu bir güvenlik görevlisi yaralanmıştır. Bölgede operasyonel faaliyetlere devam edilmektedir."

ŞIRNAK'TA 2 PATLAYICI MADDE DÜZENEĞİ İMHA EDİLDİ

Şırnak Merkez ilçesi dağlık arazi kesiminde, güvenlik güçlerince yapılan arama tarama faaliyeti esnasında terör örgütü mensuplarınca hazırlanmış iki adet patlayıcı madde düzeneği bulundu.

Ele geçirilen patlayıcı maddeler kontrollü bir şekilde imha edildi. Askeri hareketliliğin hız kazandığı Şırnak, Hakkari, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Diyarbakır, Bitlis, Siirt ve Van'da hava destekli operasyonlar sürüyor. Mehmetçikler terör örgütü mensuplarının kaçtığı noktaları uzun menzilli top atışı ve füzelerle bombalıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber