TEDAŞ'a iş için başvurular 22 Ekimde sona erecek

Haber Giriş : 14 Ekim 2004 01:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memurlar.NET'in Notu: 1- Aşağıdaki haber, Zaman gazetesinden alınmıştır. Ancak, gazetenin muhabiri başvuruların yani başladığını belirtmektedir. Oysaki başvurular geçen hafta başlamış olu, ayın 22'sinde de sona erecektir.
2- İlanlara sitemizin İlanlar/ DİS İlanları kategorisinden ulaşabilirsiniz.


TEDAŞ'a iş için başvurular başladı

Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ'nin (TEDAŞ) 2 bin 667 kişi olarak yapacağı işçi alımları için müracaatlar başladı.

Belirtilen vasıfları taşıyan kimseler, bulundukları ildeki İş-Kur bürosuna, sınav sonuç belgeleriyle müracaatlarını yapabilecek. Başvurular, 22 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar kabul edilecek.

Özelleştirme İdaresi kapsamındaki TEDAŞ, kamudan zorunlu olarak işçi azaltımına gidildiği bir dönemde 2 bin 667 kişi için Hazine'den izin almıştı. Kayıp-kaçak mücadelesi ve kurumun daha etkin yönetilmesi için gerekli işgücünün karşılanması amacıyla, bu personelden sadece elektrik, elektronik mezunu olan 312'si daimi işçi kadrosuna alınacak. TEDAŞ'a 'performans kriteri' şartlı olarak izin verilen diğer geçici işçi alımları için ise bir yıllık sözleşme imzalanacak. TEDAŞ memnun kaldığı personelin sözleşmesini yenileyebilecek.

Şartlara durumu uyan adaylar, KPSS sonuç belgesi veya bir örneği ile birlikte bulundukları ildeki İş- Kur bürolarına müracaat edecek. Müracaatlar için gerekli 60 ve üzeri puan için; 4 yıllık fakülte mezunlarının KPSS P3, 2 yıllık yüksekokul mezunlarının KPSS P93, lise ve dengi okul mezunu olanların da KPSS P94 puanları dikkate alınacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber