İnternet, yine bir bayan memur arkadaşı vurdu

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 20 Nisan 2008 08:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak Özel İdare Müdürlüğü'nde görevli 38 yaşındaki devlet memuru N.D. ile kızı H.D. adına bir internet sitesinde açılan ?Fuhuş daveti? duyurusu kenti karıştırdı. Anne-kıza ait cep telefonları numaralarının yanı sıra Özel İdare Müdürlüğü telefonunun da duyuruda yer alması devlet dairesinin santralını kilitledi. Kadın memur hakkında soruşturma başlatılırken N.D., olayın komplo olduğunu söyledi.

PARA KARŞILIĞI SEKS

Kızıyla birlikte internet üzerinden para karşılığı seks partneri aradığı belirtilen anne N.D. ile 19 yaşındaki kızı H.D.'nin kendilerine ait cep telefonları söz konusu sitede verildi. Bununla da yetinilmeyip işyeri numarasının da verilmesi Özel İdare Müdürlüğü'nün santralını kilitledi.

İlginç olay, telefon santralının kilitlenmesinden şüphelenen daire amirlerinin yaptığı araştırma sonunda ortaya çıktı. Özel İdare'yi arayan kişilerin telefonları yanıtlayan görevliye, ?Bir geceliği ne kadar? ve ?Zonguldak dışına da gelir misiniz? gibi sorular yöneltmesi üzerine yapılan incelemede, telefonların N.D.'ye geldiği belirlendi. Olaydan hemen sonra kadın memur rapor alarak görevden ayrıldı.


Fuhuş yaptığı iddia edilen memur: Büyük bir iftira


Bu aptallığı yapmam

?BU bilgisizliğimle kendime siteyi nasıl yaparım? diyen N.D., ?Hem diyelim ki siteyi yaptım. Kendi cep numaralarımı, kızımın, oğlumun cep telefonu numaralarını verir miyim? Böyle bir aptallık yapar mıyım? Hadi bunları verdim diyelim. Resmi bir dairenin telefonunu verir miyim? Cep telefonumu verdiysem Özel İdare'nin numarasını niye vereyim ki? Bu çok çirkin bir iftira ve komplo. Erkek arkadaşımı kıskanan bu arkadaş bize yaptıklarının cezasını çekecek? şeklinde konuştu.

Sayfa kaldırıldı

İNTERNET sitesi üzerinde kızı ve kendisinin fotoğraflarının bulunduğu sayfa girişine, ?Ben N.D., Zonguldak'ta yaşıyorum ve yalnızım. Benim gibi yalnız olan kişilerle tanışmak istiyorum. Hayatımda anlam taşıyan tek şey kızım ve seks. Bizimle seks yapmak isterseniz bu numaralardan arayabilirsiniz. Telefonlarınızı bekliyorum? ifadeleri yazılan sayfa ise dün apar topar kaldırıldı.

Olay bir komplo

EŞİNDEN bir süre önce ayrılan, kızı ve oğluyla birlikte yaşayan N.D. ise olayın, erkek arkadaşını kıskanan bir arkadaşı tarafından gerçekleştirildiğini ileri sürerek, ?Olay tamamen bir komplo. Benim bir arkadaşımla gönül ilişkisi kuran ve Ereğli'de yaşayan S.Ç. isimli arkadaş, kıskançlık sonucu böyle bir iftirada bulunmuş. Savcılığa ve polise suç duyurusunda bulundum. Gerçek yakın zamanda ortaya çıkacak. Ben yıllardır Zonguldak'ta yaşayan bir memurum. Beni herkes tanır. Ben internet sitelerini açmayı bile bilmem? dedi.

Ercan AYGÜN -ZONGULDAK

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber