Meclis'de bu hafta neler görüşülecek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2008 11:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- TBMM, bu hafta açılışının 88. yıldönümünü coşkuyla kutlayacak.

Kutlamalar, TBMM'deki Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayacak. TBMM Başkanı Köksal Toptan, Meclis'te kutlamaları kabul edecek. Genel Kurul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle özel gündemle toplanacak.

TBMM Genel Kurulunda, 22 Nisan Salı günü denetim konuları görüşülecek ve bazı bakanlar milletvekillerinin sözlü soru önergelerini yanıtlayacak.

Meclisin 88. açılış yıldönümü kutlamaları ise 23 Nisan Çarşamba günü yapılacak. Kutlamalar, TBMM'deki Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayacak. TBMM Başkanı Köksal Toptan, Meclis'te kutlamaları kabul edecek.

TBMM Genel Kurulu, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle saat 14.00'te özel gündemle toplanacak. Meclis Başkanı Toptan'ın açış konuşmasının ardından, TBMM'de grubu bulunan ve temsil edilen siyasi partiler adına konuşmalar yapılacak.

Bu çerçevede, AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DTP Grup Başkanı Ahmet Türk, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras ve DSP Balıkesir Milletvekili Hüseyin Pazarcı birer konuşma yapacak.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu ise 24 Nisan Perşembe günü, Elektrik Piyasası Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısını görüşecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber