Herkes aynı sağlık hizmetini alacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2008 19:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, ''Artık herkes aynı norm ve standartlarda sağlık hizmeti alacak'' dedi.

Tanrıverdi, Manisa Özel Sekiz Eylül Hastanesinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, sağlık alanında önemli adımların atıldığını belirtti.

Sosyal güvenlik kurumlarının tek çatı altında toplandığını söyleyen Tanrıverdi, ''Kimse artık hastane kapılarında beklemiyor, imkansızlıklardan dolayı geri çevrilmiyor. Artık herkes aynı norm ve standartlarda sağlık hizmeti alacak. İşçimiz, memurumuz, esnafımız, köylümüz ve hatta işsizimiz, yeşil kartlımız, sosyal yardımlaşma imkanlarından faydalananlar istediği hastaneye gidecek ve muayene olabilecek. Özel hastanelerden de sağlık hizmeti alabilecekler'' dedi.

Açılış törenine katılan eski TBMM Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, hastanede doğan ilk bebeğe altın hediye etti. Arınç, hastanenin Manisa'ya hayırlı olmasını diledi.

Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. İbrahim Karataş, 2006 yılında temelini atılan tesiste hasta kabulüne başlayacak hale gelindiğini kaydederek, ''Hizmet kalitesini en üst düzeyde tutmak için yola çıktık. İyi bir teknolojik altyapı oluşturduk. 9 kattan oluşan, 31 yataklı hastanede birçok branşta hizmet verilecek'' dedi.

Başhekim Mustafa Gürcan, gelişmiş teknoloji ürünü tıbbi cihazlar ve deneyimli hekim kadrosuyla tüm kurumlara hizmet vereceklerini ifade etti.

Hastanenin, Manisa'daki çeşitli hastanelerde görev yapan 5 hekim ve bir iş adamı tarafından 10 milyon YTL'lik yatırımla kurulduğu bildirildi.

Açılış törenine, AK Parti Manisa milletvekilleri İsmail Bilen, Mehmet Çerçi, Recai Berber, Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk ve Belediye Başkanı Bülent Kar da katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber