Son üç günde biri binbaşı 5 şehit verdik

Haber Giriş : 27 Nisan 2008 21:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bingöl kırsalında terör örgütü PKK üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 2 er şehit oldu, 1 asteğmen yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bingöl'ün Genç ilçesi Suveren mevkisinde bir grup terör örgütü üyesi ile güvenlik güçleri arasında sabaha karşı çatışma çıktı. Çatışmada, Piyade Er Hasan Şahin ile Piyade Er Mustafa Tuluk şehit oldu, Piyade Asteğmen Emre Ülek, yaralandı.

Yaralı Asteğmen Ülek, Elazığ Askeri Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Şehitlerin cenazelerinin Elazığ Askeri Hastanesi'ne gönderildiği bildirildi.

Şehitlerin bağlı olduğu birliğin Ağrı'nın Patnos ilçesinden terörle mücadele kapsamında görevlendirme ile Bingöl'ün Genç ilçesine gittiği öğrenildi.


26.04.2008 - Şırnak'ta devam eden çatışmalarda 1 er daha şehit oldu. Dün 1 binbaşı ile 1 erin şehit olduğu Cudi dağındaki operasyonlarda bu günde 1 askerin daha şehit edildiği haberi geldi. Sıcak çatışmaların yaşandığı bölgeye hava ve karadan takviye birlikler gönderildi.


25.04.2008 - Şırnak'ın Cudi dağı bölgesinde çıkan çatışmalarda 1 binbaşı ile bir er şehit oldu.

Edinilen bilgilere göre, sınırdan sızan bir grup terörist ile sıcak temas sağlandı. Çatışmada ilk belirlemelere göre bir binbaşı ile bir er şehit oldu.

Bölgede çatışmaların devam ettiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber