Meclis, bu hafta gece mesaisi yapacak

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Nisan 2008 18:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Genel Kurulu, gündemindeki tasarı ve teklifleri yasalaştırmak için iki hafta boyunca gece mesaisi yapacak. Meclis Genel Kurulu cuma günü de çalışacak.

AK Parti, Danışma Kurulu'nun toplanamaması üzerine, Genel Kurula grup önerisi getirdi. Genel Kurulda kabul edilen grup önergesine göre, TCK'nın 301. maddesinde değişiklik yapan kanun teklifi, Serbest Muhasebecilik, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı, Turizmi Teşvik Kanunu'nda Değişiklik Yapan Kanun Tasarısı ve TRT Kanunu ile Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayınları Hakkında Kanun'da Değişiklik Yapan tasarı ön sıralara alındı.

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker hakkında verilen gensoru önergesinin gündeme alınıp alınmamasına ilişkin görüşmelerin ardından, Meclis, TCK'nın 301. maddesindeki değişikliği yasalaştırıncaya kadar çalışmalarına devam edecek.

Genel Kurul, yarın ve 1 Mayıs Perşembe günü 13.00-23.00 saatleri arasında mesai yaparken, 6 Mayıs Salı günü çevreyle ilgili verilen araştırma önergelerinin görüşmelerinden sonra, gündemindeki tasarı ve teklifleri ele alacak. 7 Mayıs Çarşamba ve 8 Mayıs Perşembe günleri ise 13.00-23.00 saatleri arasında çalışacak.

TBMM Genel Kurulu, 9 Mayıs Cuma günü de 14.00-23.00 saatleri arasında açık olacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber