İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

ÖSYM'den KPSS'ye İlişkin Duyuru

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı 2008 KPSS LİSANS sınavına ilişkin bazı açıklamalarda bulundu. Açıklamada, başvurusunu tamamladıktan sonra oturum yükseltmek isteyen adaylar ile kimlik bilgilerinde yanlışlık ya da değişiklik olanların bu durumu düzeltmek için ne yapmaları gerektiğine dair bilgilere yer verildi. Resmi açıklama için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Mayıs 2008 05:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BASIN DUYURUSU

2008-KPSS LİSANS başvurusunu tamamladıktan sonra oturum yükseltmek isteyen adaylar, oturumla ilgili sınav ücreti farkını başvurma süresi içerisinde bankaya yatırdıktan sonra bu değişikliklerini ÖSYM'nin belirleyeceği bir tarihe kadar (sınırlı bir süre içerisinde) ÖSYM'nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapabileceklerdir. Oturum sayısında farklılık olmadan oturum değiştirmek isteyen adaylar ise sınav ücreti farkı yatırmadan aynı şekilde bu değişikliklerini yapabileceklerdir.

Sınava başvuran adaylardan, kimlik bilgilerinde yanlışlık ya da değişiklik olanların bu durumu düzeltmek için öncelikle T.C. İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne bağlı herhangi bir nüfus müdürlüğüne başvurarak bu değişikliği ?Kimlik Paylaşım Sistemi?nde yaptırmaları gerekmektedir. Bu adaylar, daha sonra http://ais.osym.gov.tr internet adresindeki ?Kimlik Bilgilerimi Güncelle? alanından ÖSYM kayıtlarında bu değişikliği yapabileceklerdir.

2008-KPSS LİSANS adaylarına duyurulur.
Prof.Dr. A.Ünal YARIMAĞAN
ÖSYM Başkanı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber