Bahçeli: Son terörist ele geçirilinceye kadar geri adım yoktur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Pençe Kilit bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 9 asker için taziye mesajı yayımladı. Bahçeli, "Son terörist ele geçirilinceye veya etkisiz hale getirilinceye kadar yılgınlık, yorgunluk, geri adım yoktur" dedi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 13 Ocak 2024 12:20, Son Güncelleme : 13 Ocak 2024 14:22

MHP Lideri Bahçeli'den son dakika açıklamalar geldi. Bahçeli şunları kaydetti:

-Elbette tertemiz şehit kanları yerde kalmayacak, sorulacak hesap mahşere bırakılmayacaktır.

-Sözün hükmü yerine devletin ezici, cezalandırıcı ve muktedir hükmünü tehdidin ürediği alanlara yoğunlaştırmak, mücadeleyi bütünlükçü bir politika eşliğinde tavizsiz şekilde sürdürmek, teröre ve bölücülüğe karşı sıfır toleransla hareket etmek mutlak bir beka konusudur. Yüreklerimize ateş düşüren canilerin barındığı, sığındığı, saklandığı, silahlandığı, eğitildiği, araziye sürüldüğü her yer açık ve meşru hedeftir.

-Bu çetin ve zorlu süreçte Türk milleti tek ses, tek nefestir. Milliyetçi Hareket Partisi Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sonuna kadar yanında ve destekçisidir. Mesele sadece teröristlerle mücadele değil, asıl olarak terörizmi bölgesel çıkarlarına müzahir kullanan karanlık çevrelere, müttefik görünümlü muhasım ülkelere direnmek, bunlarla kıran kırana mücadele etmektir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber