'Ankaragücü Başkanı'nın yaptığına üzüldük ama bu hakemler hak ediyor'

24 Erzincanspor Teknik Direktörü Bülent Akan MKE Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca'nın Halil Umut Meler'e saldırısı için, "Çok üzüldük yaptığına ama bu hakemler hak ediyor bunları demek ki" dedi. Bu ifadelerin hemen ardından kaydın silinmesini isteyen Akan'a canlı yayında olduğu hatırlatıldı

Haber Giriş : 13 Ocak 2024 19:27, Son Güncelleme : 13 Ocak 2024 19:29
'Ankaragücü Başkanı'nın yaptığına üzüldük ama bu hakemler hak ediyor'

TFF 2. Lig ekibi 24 Erzincanspor'un teknik direktörü Bülent Akan, hakem Halil Umut Meler'in saldırıya uğramasını hatırlatarak, "Çok üzüldük ama bu hakemler hak ediyor bunları demek ki" dedi.

Deplasmanda 2-0 yenildikleri İnegölspor maçının ardından konuşan Akan, hakem yönetimini eleştirerek, "Penaltı verilmiyor, goller oluyor, bilmem neler oluyor. Bu hakemlerle bitmez lig. Gerçekten bitmiyor. Biz çok üzüldük tamam Ankaragücü'nün başkanından dolayı ama bu hakemler hak ediyor demek ki bunları" ifadelerini kullandı. Akan bu ifadeden hemen sonra kameramana dönüp "Kardeş sil bunu" dedi. 24 Erzincanspor teknik direktörü, muhabirin canlı yayında olduklarını hatırlatması üzerine "İnegölspor'u tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum diyerek" röportajı bitirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber