Reklam oku para kazan

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 06 Mayıs 2008 11:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cep telefonlarınıza ya da e-mail'inize gelen reklamları okuyarak para kazanabilirsiniz. Data Profil'in sunduğu Süper Teklif sistemi, üyelerine, her okuduğu reklam için puan veriyor. Puanlar 100 bine ulaştığında ise hesabınıza 100 YTL yatırılıyor. Data Profil Genel Müdür Yardımcısı Erkan Kayat, 872 bin 600 üyesi olan Süper Teklif'in 1 yılda üyelerine 102 bin YTL dağıttığını, içeride biriken paranın ise 850 bin YTL olduğunu söyledi. Kayat, sistemin işleyişini şöyle anlattı:

EN ÇOK 18 BİN YTL

"İnternet sitemizden ya da sisteme üye olan bir arkadaşınızın size davet göndermesiyle sisteme üye oluyorsunuz. Sonrasında biz de ilgi alanlarınıza göre ve istediğiniz sıklıkta, cep telefonunuza ya da e-mail'inize reklam gönderiyoruz. Gördüğünüz her reklamdan puan kazanıyorsunuz ve puanlarınız 100 bine ulaştığında hesabınıza 100 YTL yatırıyoruz." Şu ana kadar en fazla kazanan kişinin 18 bin YTL aldığını belirten Kayat, "Hem kendi okuduğunuz reklamlardan, hem de üye yaptığınız kişilerin okuduğu reklamlardan puan kazanıyorsunuz. Kademeli olarak, üye yaptığınız kişinin üyeleri üzerinden de puan kazanıyorsunuz" diye konuştu. Kayat, 100'den fazla reklam verenlerinin olduğunu, yıl sonu hedeflerinin ise bin müşteriye ulaşmak olduğunu ifade ederek, "Mevcut potansiyelimize ulaştığımızda ve sizin bin- bin 500 üyeniz olursa, ayda 250-300 YTL para kazanabilirsiniz. Bu parayı sadece reklam okuyarak kazanacaksınız" dedi. Reklam verenin de, reklam alanın da sistemden çok memnun olduğunu söyleyen Kayat, şunları kaydetti:

REKLAM VEREN MEMNUN

"Reklam veren doğru hedef kitlesine ulaşıyor ve mesajının kaç kişiye ulaştığını ölçebiliyor. Bize reklamının ulaştığı kişi sayısına göre ödeme yapıyor. Biz de bu paranın yüzde 45'ini üyelerimize dağıtıyoruz. Bu parayı reklamın çıktığı kitleye bölüyor ve puanlama yapıyoruz. Şimdiye kadar bir reklam için en çok 500, en az 2 puan verdik."

İNTERNET REKLAMCILIĞI

Data Profil Genel Müdür Yardımcısı Kayat, Türkiye'de internet reklamcılığının gelişmemiş olduğunu söyleyerek, ekledi: "ABD'de internet reklamının fiyatı televizyon reklamcılığından çok daha pahalı. Türkiye'de pazar çok bakir ve önümüzdeki yıllarda çok gelişecek

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber