Vergi memuru bayan Adliye Sarayı arkasında silahla vurularak yaralandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2008 18:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir Adliye Sarayı arkasında bir bayan, tartıştığı arkadaşı tarafından silahla vurularak yaralandı. Olay sonrası zanlı Adliye'de görevli trafik polisleri tarafından silahıyla birlikte yakalandı.

İzmir Adliye Sarayı arkasında meydana gelen olayda R.A. (43), üç yıldır arkadaşlık ettiği ve kendisine olan borcunu ödemeyerek kendisini yakınlarına tehdit ettirdiği gerekçesiyle tartıştığı bayan arkadaşı Hülya G.'yi (42) tabancayla karnından vurarak yaraladı. Olay sonrası bölgeden kaçmak isteyen zanlı, adliyede görevli trafik polisi ve İzmir Cumhuriyet Başsavcısı'nın koruma polisi tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Bayraklı semti Adliye Sarayı arkası Ozan Abay Caddesi üzerinde saat 15.30 sularında meydana gelen olayda, Hülya G., R.A. tarafından tabancayla karnından vurularak yaralandı. Fırıncılık yaptığı öğrenilen R.A., 3 yıldır birlikte olduğu ve vergi dairesinde memur olarak çalıştığı belirtilen Hülya G. ile adliye binası arkasında buluştu. R.A., aralarında yaşanan tartışma sonucu Hülya G.'yi ruhsatsız tabancayla karnından vurarak yaraladı. Silahla yaralanan Hülya G.'ye ilk müdahale olay yerine gelen ambulansta yapıldı. Hülya G. daha sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hülya G.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay sonrası Adliye Polis Karakolu'na götürülen zanlı R.A., Hülya G.'yi kendisine olan borçlarını ödemediği ve kendisini tehdit ettirdiği iddiasıyla vurduğunu ileri sürdü. R.A., Hülya G.'ye ilk seferinde 6 bin, ikinci seferinde ise 4 bin YTL borç verdiğini, ödemelerde aksama olması üzerine de borcunu istediğini, bu arada ayrılık kararı aldıklarını, bunun üzerine Hülya G.'nin para vermemek için yakını olan A.Ç.'yi evine gönderdiğini ve kendisini tartaklatıp tüm eşyalarını kırdırdığını iddia etti. R.A. ayrıca Hülya G.'nin, olaydan sonra tutuklanan A.İ.'nin serbest kalması için şikayetinden vazgeçmesini istediğini ve parayı vereceğini söyleyerek kendisini adliyeye çağırdığını, buluştuktan sonra yaşanan tartışma da Hülya G.'yi vurduğunu söylediği öğrenildi. R.A.'nın işlemlerinin ardından adliyeye sevkedileceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber