'KPSS A (Kurum Sınavları)' Bölümüne 10 Kurumun Sınav Soruları Daha Eklendi

Bilindiği üzere KPSS'nin Pazar günkü oturumunda; müfettiş, uzman, denetmen ve kontrolör yardımcısı olmak isteyen adaylara yönelik sınavlar bulunmaktadır. Bir kurumun belirtilen kadrolarına girmede, Pazar günkü sınava ek olarak ayrıca kurum sınavları düzenlenmektedir. Memurlar.net, yazılı olarak düzenlenen bu sınavların sorularını, 7 yıldır, ziyaretçilerin katkıları ile yayımlamakta olup, soru arşivi bankasına 10 sınavın soruları daha eklenmiştir.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Mayıs 2008 14:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir kamu kurumuna müfettiş yardımcısı olabilmek için KPSS-A sınavına girmek gerekmektedir. Ancak bu sınav yeterli değildir. Ayrıca kurumlarca da sınav yapılmaktadır. Yazılı sınav yapmayıp da sadece sözlü sınav yapan çok az sayıda kurum bulunmaktadır. Kurumlar genel olarak yazılı sınavı yapmaktadırlar.

Memurlar.net, 7 yılı aşkın bir zamandır, ziyaretçilerinden gelen soruları; arşiv niteliğinde olmak ve diğer adaylara yol göstermek amacıyla yayımlamaktadır.

Bugüne kadar sitemize gönderilen sorular, KPSS ana kategorisi altına açılan "Sınav Soruları" bölümünde toplanmıştır. Söz konusu bu bölüm;
- KPSS-A (Kurum Sınavları)
- KPSS-B Öğretmen
- KPSS-A (ÖSYM Sınavları)
- Kaymakamlık
- Hakimlik
- Video'lu Soru Çözümleri
olmak üzere 6 alt bölüme ayrılmıştır.

Dün bir ziyaretçimiz tarafından gönderilen; Sağlık Bakanlığı, BDDK, Merkez Sankası, Sayıştay, Hazine Müsteşarlığı gibi kurumların 2006 yılı ve 2007 yılında düzenledikleri yazılı sınava dair sorular, KPSS-A (Kurum Sınavları) bölümüne eklenmiştir. "KPSS-A (Kurum Sınavları)" arşivi bölümüne ulaşmak için tıklayınız. Bu sorulardan yararlanacak arkadaşlar adına kendisine teşekkürü borç biliyoruz.

Ziyaretçilerimizden, girdikleri sınavın sorularını memurlar.net'e göndermek isteyenler [email protected] adresini kullanabilirler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber