Okuldan atıldı, intikam almak için 6 yıl bekledi

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 16 Mayıs 2008 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fatih KARAÇALI/ADANA, (DHA)

ADANA'da, 22 yaşındaki Yakup Seçkin, 6 yıl önce okuldan atılmasına neden olduğunu ileri sürrüdüğü edebiyat öğretmeni 42 yaşındaki Fasih Gökoğlu'na kafa attı. Burnu kırılan öğretmen tedaviye alınırken, kaçan Seçkin aranıyor.

Olay Gürselpaşa Mahallesi'ndeki Gürselpaşa Sağlık Ocağı içinde meydana geldi. Yeşilevler Endüstri Meslek Lisesi'nde görev yapan ve ders sırasında tansiyonu düşen Fasih Gökoğlu, muayene olmak için yakındaki Sağlık Ocağı'na gitti. Muayene için sıra beklemeye başlayan Gökoğlu'nun üzerine yürüyen Yakup Seçkin, ?Beni tanıdın mı?? diye bağırmaya başladı. Gökoğlu, üzerine yürüyen genci sakinleştirmek amacıyla ?Seni tanıyamadım, neden bahsediyorsun anlamadım? karşılığını verirken, Yakup Seçkin ise bir anda kafasıyla öğretmenin burnuna vurdu. Burnu kırılan Fasih Gökoğlu kanlar içinde kalırken, saldırgan öğrenci Yakup Seçkin, olay yerinden kaçtı. Sağlık Ocağı'nda ilk müdahalesi yapılan Fasih Gökoğlu, ?Ben Turgut Özal Lisesi'nden 6 yıl önce ayrıldım. Bu genç o zaman okuldan atılmış, ben attırmışım diye söylendi. Hiç hatırlamıyorum. 6 yıldan beri burada görev yapıyorum, bugün de kendimi iyi hissetmediğim için kontrole geldim. İçeri girdim, selam verdim. Bana, ?Sen kim oluyorsun da selam veriyorsun' diye bağırdı. Ne olduğunu anlamaya çalışırken kafa attı. Mertçe, delikanlıca gelmedi? dedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri Yakup Seçkin'i yakalamak için çalışmalara başlarken öğretmen Fasih Gökoğlu ise ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber