25 yıllık savcıya tecavüz suçlaması tayini

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 17 Mayıs 2008 20:32, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

İZMİT(Kocaeli), (DHA)

KOCAELİ Adliyesi'nde görev yapan ve yaklaşık 25 yıllık terrübesiyle en kıdemli Cumhuriyet Savcılarından biri olan Erdoğan İnem, 22 yaşındaki genç kadının kendisine tecavüz ettiğini iddia etmesi üzerine hakkında hem soruşturma açıldı, hem başka bir ile tayini çıkarıldı.

S.Y. adlı genç kadın, savcı Erdoğan İnem'in kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü. Genç kadının ailesinin konuyu Adalet Bakanlığı'na kadar iletmesi üzerine Erdoğan İnem hakkında soruşturma başlatıldı. Böyle bir soruşturma başlatıldığı Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca da doğrulanırken, soruşturmayı yasa gereği Sakarya Cumhuriyet başsavcılığı'nın yürüttüğü, savcı İnem'in de bir başka kente (Afyon'a) tayininin çıkarıldığı belirlendi.

EŞİ DE ÇETE SALDIRISININ MAĞDURU

Tecavüzle suçlanan ve şu anda rapor aldığı öğrenilen Cumhuriyet Savcısı Erdoğan İnem'in eşi, 2006 yılının Mart ayında ?Kocaeli Çetesi' olarak da bilinen Hadi Özcan'a yönelik silahlı saldırı sırasında tesadüfen oradan geçmekte olan ve kurşunların isabet ettiği minibüste yaralananlar arasında bulunuyordu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber