'Gay' ilişkiye giren öğretmene şantaj

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Mayıs 2008 13:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'de özel bir okulda görev yapan erkek öğretmen, internette tanışarak birlikte olduğu 2 erkeğin ilişki sırasında çektikleri görüntüleri şantaj amacıyla kullanıp kendisinden para istediklerini ileri sürerek polise başvurdu.

Şantaj yaptıkları iddia edilen 2 kişi, öğretmenden para alırken suçüstü yakalandı. Alınan bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğüne başvuran K.A. (35) adlı erkek öğretmen, özel bir okulda çalıştığını, internette tanıştığı Ü.A. (27) ve S.C. (31) adlı 2 erkekle bir evde buluşarak kendi isteğiyle birlikte olduğunu, daha sonra bu kişilerin fark ettirmeden ilişki görüntülerini cep telefonuna çektiklerini öğrendiğini bildirdi. K.A, birlikte olduğu 2 erkeğin kendisini arayıp para istediğini, vermemesi halinde görüntüleri okuluna ve ailesine göndereceklerini söyleyerek şantaj yaptıklarını, bu kişilere 2 bin YTL verdiğini, ancak yeniden para istediklerini ileri sürdü.

İhbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, öğretmen K.A'nın, para vermek için Ü.A. ve S.C. ile buluşacağı Konak'taki bir adreste önlem aldı. K.A'dan para almak için buluşma noktasına gelen Ü.A. ve S.C. gasp ekipleri tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan Ü.A. ve S.C'nin, ögretmen K.A'nın kendi isteğiyle para verdiğini, şantaj yapmadıklarını ileri sürdükleri öğrenildi.

Zanlıların, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber