Vakıfbank'tan 'dokunmatik' kredi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2008 12:52, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Vakıfbank, bireysel kredi hizmetlerine 'Dokunmatik Kredi'yi ekledi. Dokunmatik Kredi'yle, artık ATM, cep telefonu, internet ve şubelerden anında kredi başvurusu yapılacak ve 5 dakika içinde sonuç alınacak.

Vakıfbank, yeni "Dokunmatik Kredi"siyle, şubelerinde taksitli bireysel kredi operasyonel süreçlerini ve evrak işlerini mümkün olduğunca azaltarak müşterilerine en uygun şartlarda kredi kullandırmayı hedefliyor.

Müşteri odaklı yüksek teknolojili sistemlerle, hizmet ve ürünlerinin en kolay, en hızlı ve en az maliyetli kullanılmasını sağlayacak değişik seçenekleri müşterilerine sunan Vakıfbank, bu yeni kredi başvurusu alma ve kredi kullandırma uygulamasıyla, kredide pratik dönemin başlamasına da imza atıyor. "Dokunmatik Kredi" uygulamasından; maaşını Vakıfbank'tan alan ya da almayan, çalışan, emekli ve serbest meslek sahipleri yararlanabilecek. "Dokunmatik Kredi" başvurusu, ATM cihazları, diğer alternatif dağıtım kanalları olan cep telefonu ve internet kullanılarak ya da tüm Vakıfbank şubelerinden yapılabilecek. Ayrıca "Dokunmatik Kredi" başvurusunda bulunan müşterilerin cep telefonlarına, 5 dakika içerisinde kredi başvurusunun cevabı mesaj olarak iletilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber