?Süper savcı'nın zırhlısı dökülüyor

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 31 Mayıs 2008 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İSTANBUL Milliyet

Ergenekon soruşturmasını yürüten Savcı Zekeriya Öz'e tahsis edilen 1992 model Ford Taunus marka zırhlı araç, Ankara'dan İstanbul'a gelişi sırasında iki kez su kaynattı ve yolu çekiciyle tamamladı

Ergenekon soruşturmasını yürüten ve bu nedenle çok sık tehdit aldığı iddia edilen ?süper savcı? Zekeriya Öz'e, talebi üzerine 1992 model Ford Taunus marka zırhlı bir araç tahsis edildi. Ankara'dan İstanbul'da getirilen Diyarbakır plakalı aracın, yolda iki kez su kaynattığı, yolu çekici yardımıyla tamamlayabildiği ortaya çıktı.

Ümraniye'de bir gecekonduda el bombaları ve patlayıcıların ele geçirilmesi sonrası başlatılan Ergenekon soruşturmasını yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz'e, çok sayıda tehdit alması üzerine dört yakın koruma tahsis edilmişti. Kendisine yöneltilen tehditlerdeki artış nedeniyle yetkili makamlardan bir de zırhlı araç talep eden Öz'e, 10 gün önce zırhlı bir araç tahsis edildi.

?Yolu çekiciyle tamamladı'

Ankara'dan gönderilen 1992 model Ford Taunus model Diyarbakır plakalı aracın İstanbul'a gelişinin hayli olaylı olduğu, koltukları yırtık, kaporta boyasının ise yamalı olduğu görülen aracın gelişi sırasında iki kez su kaynattığı, hatta yolu bir çekiciyle tamamladığı öğrenildi.

Adliyenin bahçesine binbir güçlükle ulaşan aracı gören Savcı Öz'ün olaya çok sinirlendiği ve aracın iadesi için gerekli prosedürleri tamamlamaya çalıştığı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber