Üniversiteli kızın ?Başkomiser'li intikam oyunu

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 01 Haziran 2008 12:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde üniversite öğrencisi 21 yaşındaki K.K., sevgilisi 31 yaşındaki Ayhan Gökçurak'a, kendisini terk ettiği için intikam almak istediği eski sevgilisini arattırıp, ?Ben başkomiserim? dedirterek tehdit ettirdi. Olayla ilgili 2'si kız 6 kişi gözaltına alındı.

İddiaya göre, Çukurova Üniversitesi Ceyhan Meslek Yüksek Okulu Tarım Aletleri ve Makineleri Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi K.K. ile sevgilisi aynı okulun Elektrik Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Y.C., bir süre önce ayrıldı. Y.C.'nin kendisini terk etmesine öfkelenen üniversiteli genç kız, bir süre sonra Adana'da oturan işsiz Ayhan Gökçurak ile arkadaşlık kurdu. Eski sevgilisinden intikam almak isteyen K.K., Gökçurak'a, ?Eski sevgilim beni sürekli tehdit edip geri dönmemi istiyor? dedi. Bunun üzerine Ayhan Gökçurak, 3 gün önce polis telsiz seslerinin bulunduğu CD'yi çalıştırıp Y.C.'yi telefonla arayarak, ?Ben Adana Emniyet Müdürlüğü'nde başkomiserim. Sen bir kızı telefonla arayarak rahatsız ediyormuşsun. Seni gözaltına alacağım? dedi.

K.K. yeni sevgilisine yine aynı yönde yakınınca, Gökçurak dün akşam saatlerinde, 3 arkadaşıyla birlikte gencin kaldığı Gazi Osman Paşa Mahallesi'ndeki öğrenci yurduna gitti. Kapıdaki güvenlik görevlisine, ?Ben başkomiserim, bir öğrenci ile görüşeceğim? diyerek içeri girdi. Ayhan Gökçurak, yurt bahçesinde gördüğü Y.C.'ye, ?Dosyan elimde. Senin kulağını çeker, hayatını bitiririm. Kızlarla uğraşma demedim mi?? diye bağırdı. Bunun üzerine durumdan şüphelenen güvenlik görevlisi Gökçurak'a yaklaşıp ?Siz gerçekten polis misiniz? Kimliğinizi görebilir miyim?? dedi. Zanlı, ?Kimliğimi evde unuttum? deyince güvenlik görevlisi polisi aradı. Panikleyip olay yerinden 01 VL 814 plakalı otomobille kaçan Gökçurak ve arkadaşları 25 yaşındaki Ali Çelik, 24 yaşındaki Hüseyin Gezici ve 31 yaşındaki Mahmut Tanrıkulu bir süre sonra yakalandı. Olaya neden olan K.K. ve arkadaşı 20 yaşındaki H.B.Ş. de gözaltına alındı. K.K. ifadesinde, terkedilmeyi kendine yediremediği için böyle bir yola başvurduğunu itiraf etti.

6 kişi, ?resmi sıfat kullanmak suretiyle tehdit' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber