Uzman Çavuş Doğan'ın cenazesi toprağa verildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2008 17:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Bitlis merkeze bağlı Bölükyazı Jandarma Karakoluna bağlı mevziye PKK terör örgütü üyeleri tarafından atılan el bombası ve açılan ateş sonucu şehit olan uzman çavuş Ömer Doğan'ın cenazesi, Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas beldesinde toprağa verildi.

Tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde yaşamını yitiren uzman çavuş Ömer Doğan'ın (27) cenazesi, Dörtyol Devlet Hastanesi morgundan alınarak Payas Şehitliğine getirildi.

Törene, şehit uzman çavuşun ailesi, Hatay Valisi Nusret Miroğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Cengiz Akın, 39. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Hamza Koçyiğit, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral İsmail Taylan, Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, Hatay Emniyet Müdürü Osman Çapalı, Dörtyol Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Dörtyol Belediye Başkanı Bilgehan Evren, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı İlbaş ile vatandaşlar katıldı.

Tören sırasında, bir ay sonra doğum yapması beklenen şehit Ömer Doğan'ın eşi Sultan Doğan, terörü lanetledi. Sultan Doğan, bir süre sonra fenalaşınca 112 Acil Servis görevlilerince ambulansta kontrol altında tutuldu.

Baba Fahri Doğan da kendisine verilen Türk bayrağını defalarca öperek, "Vatan sağ olsun" dedi.

Anne Hatice Doğan, "Yavrum, bu vatan için canını verdin. Bir ay sonra doğacak yavrunu bile göremeden şehit oldun" diyerek gözyaşı döktü.

Şehit uzman çavuş Doğan'ın cenazesi, Payas Şehitliği'nde toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber