AKP'den içkili danslı yemek

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 03 Haziran 2008 09:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'nin tek kadın il başkanı AKP'li Dilek Alkan'ın organize ettiği ?basınla kaynaşma yemeği' renkli geçti. Partili kadınlar rakı içip şarkıcıyla karşılıklı göbek attı

ARTVİN AKP İl Teşkilatı tarafından basına verilen kaynaşma yemeği ilginç görüntülere sahne oldu. Yemekte içki de içilirken, sahnede şarkıcının alnında rakı bardağıyla şovu AKP'lilere zor anlar yaşattı. Türkiye'nin tek kadın il başkanı Dilek Alkan, sahneye çıkarak oyunlar oynadı. AKP'li yöneticiler kadın sanatçının davul şovu eşliğinde halaylar çekip horon tepti.

ŞAMPANYA PATLATTILAR

Artvin Koru Otel'de basın mensupları için verilen ?tanışma ve kaynaşma? amaçlı yemekte eğlence tüm hızıyla sürerken, otelde sahne alan kadın şarkıcı, AKP İl Başkanı Dilek Alkan'ın masasına yöneldi. Şarkılara eşlik eden Alkan sanatçıya da para yapıştırdı. Bol miktarda rakı tüketilen yemekte basın mensupları ile birlikte bazı AKP'lilerin de alkol alması dikkat çekti. Bir yandan rakılarını yudumlayan AKP'liler bir yandan da sahnede rakıyla dans eden şarkıcıyı seyretti. Şarkıcı, rakı dolu bardağı alnına koyup dans etmeye başlayınca AKP'li yöneticilerin alkol almayanları zor anlar yaşadı.

İçkinin su gibi akıp gittiği gecede sanatçıya şampanyalar patlatıldı. Sahnede bütün bunlar olurken durumdan pek hoşnut olmayan partililer aralarında sohbet etmeyi tercih etti. Yemeğe katılan kadın partililerin hepsinin türbansız olması dikkat çekti.

Fatma Deniz KARAMERT / ARTVİN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber