İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

2008/2 tercih işlemlerinde bir çok kadro boş kalacak

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Haziran 2008 14:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2008 KPSS/2 Sağlık Bakanlığı yerleştirme sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı. Ancak memurlar.net mail adresine gelen bazı iletiler bir çok kadronun boş kalacağını göstermektedir.

Örneğin bir ziyaretçimiz, "Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Öğretmenliği" bölümden mezun olmasına rağmen, tercih işlemleri sırasında 4149 kodlu nitelikte belirtilen ''Çocuk gelişimi ve eğitimi lisans programından mezun olmak.'' şartı arayan kadroyu tercih etmiş ve ÖSYM tarafından bölüm alan kontrolü yapılmadığı için de bu kadroya yerleşmiştir.

2008/2 KPSS tercih kılavuzunda "Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Öğretmenliği bölümü" ile ''Çocuk gelişimi ve eğitimi lisans bölümü" birbirinden farklı kodlarla gösterilmiştir. Örneğin Çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği 6146 kodu; Çocuk gelişimi ve eğitimi lisans programı ise 3145 ile gösterilmiştir.

Dolaysıyla iki bölüm birbirinden farklıdır ve yerleşen kişinin ataması yapılmayacaktır. Zira şartları taşımamaktadır. Yerleşen kişinin ataması yapılmayacağı için de kadro boş kalacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber