İzmir AK Parti'den, iş takipçilerine sert uyarı

Haber Giriş : 23 Ekim 2004 00:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir İl Başkanı Ali Aşlık, bazı bakanlara ve Başbakan'a yakın olduklarını ileri sürerek iş takibi yapmaya çalışanlara sert tepki gösterdi.

Geçmiş hükümetler dönemindeki bazı alışkanlıklarını şimdi de sürdürmeye çalışan bazı fırsatçıların ortalıkta dolaştığı ihbarlarını aldıklarını dile getiren İl Başkanı Ali Aşlık, konuyla ilgili bir basın açıklaması yaparak, İzmir'deki tüm resmi ve özel kurumların yöneticilerini uyardı. Başbakan akrabası, bakan yakını, bakan danışmanı, il başkanı danışmanı gibi sıfatlarla bazı kişilerin İzmir'de iş takibi yapmaya çalıştıkları yönünde duyum aldıklarını ifade eden Ali Aşlık, bu tür kişilere itibar edilmemesini istedi.

Resmi ya da özel kurumların yetkililerine çağrıda bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Ali Aşlık, bu tür kişilerle karşılaşmaları halinde en kısa zamanda kendilerine haber vermelerini ve hatta suç teşkil eden bir durum varsa derhal yetkili Cumhuriyet başsavcılıklarına suç duyurusunda bulunmalarını istedi. Aşlık, "İl Başkanlığı Halkla İlişkiler Birimimiz AKİM'in 444 25 44 nolu telefonu ve 462 36 30 numaralı faksımıza her türlü bilgi iletilebilir. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konuda kesin talimatları vardır. Tahammül edemediği konuların başında bunlar gelmektedir. Ortalıkta dolaşan bu tür insanlara hiçbir kurum ve kişinin itibar etmemesini istemektedirler. Bize isim bildirilirse, biz de gerekli tedbirleri genel merkezimizle birlikte alırız" diye konuştu.

İzmir'in ve İzmirlilerin sorunlarının çözümü için AK Parti İzmir il ve ilçe teşkilatlarının tüm gücüyle seferber olduğunu kaydeden Başkan Aşlık, "AK Parti'nin İzmir'deki resmi temsilcisi il başkanlığıdır. Hiçbir kurumun, bazı kişi ya da kurumların yakınları ya da danışmanları adı altında iş takibi yapmalarına izin vermeyiz" dedi. Resmi kurumlarda, vatandaşların ya da kurumların sorunlarının kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde çözüldüğünü söyleyen Ali Aşlık, "Aşılamayan sorunlar konusunda bizler de, genel merkezimiz ve bakanlarımız nezdinde harekete geçerek çözümü konusunda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Gerekli çözümleri de getiriyoruz" ifadelerinde bulundu.

Netgazete

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber