Lise öğrencisi Milli maç kutlamasında öldü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2008 14:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Bursa'da milli takımın zaferinin ardından babasından izinsiz olarak aldığı arabayla tur atmaya kalkan 4 lise öğrencisi kaza geçirdi. Takla atan araçta bulunan 1 kişi ölürken, biri ağır 3 kişi de yaralandı. Ölen gencin öğrenim gördüğü okuldaki sırası çiçeklerle bezenirken, okul müdürü gözyaşlarına boğuldu. Ölen öğrencinin karnesini imzalayan müdür, "Meslek hayatımın en zor anını yaşıyorum" diye konuştu.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Türkiye'nin İsviçre'yi yenmesinin ardından babasının otomobilini izinsiz olarak alan Özel Tuçsiper Koleji öğrencisi Ö.Ç. (17) arkadaşlarını arayarak, tura çıkacaklarını söyledi. Annesi Gülsen'den "Arkadaşlara gidip hemen geleceğim" diyerek izin alan Hulusi Murat Tanırer, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde kendilerini bekleyen arkadaşlarıyla buluştu. Bayrakları yanlarına alıp, coşkuya katılacak gençler, Ertuğrul Mahallesi'ndeki diğer bir arkadaşlarını almak için giderken İzmir yolu üzerindeki Metro Gross Market önünde kaza yaptı. Ehliyetsiz olan Ö.Ç. idaresindeki 16 BJR 10 plakalı otomobil, aşırı hız yapınca yeşillik alana uçtu.

Önce ağaca, ardından direğe çarpan otomobil 4 takla attıktan sonra durabildi. Arka koltukta oturan Hulusi Murat Tanırer, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Final okullarında öğrenim gören yaralılar G.B. ve K.B. ile ehliyetsiz sürücü Ö.Ç., tedavi için çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Hayatını kaybeden Hulusi Murat Tanırer'in hayli başarılı bir öğrenci olduğu ve teşekkür belgesi almaya hak kazandığı ortaya çıktı. Özel Nilüfer Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören Tanırer'in sınıfında ise yas vardı. Arkadaşları, masasını karanfillerle bezediği Tanırer için tahtaya, "Sevgili Hulusi seni asla unutmayacağız" yazıldı. Herkes gözyaşlarına boğulurken Okul Müdürü Servet Yılar ise karneyi imzalarken gözlerinden süzülen yaşlara engel olamadı. Okul Müdürü, "Bu meslek hayatımın en zor anı. Daha önce hiç böyle bir şey başıma gelmedi" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber