Türk Telekom'dan evlenecek olanlara iyi haber

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2008 19:24, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

- Türk Telekom, evlilik kampanyası kapsamında yeni evli ya da evlenecek çiftlere bir ay boyunca 3 bin dakika ücretsiz konuşma fırsatı sunuyor.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, şirket 1 Mayıs-31 Aralık tarihleri arasında evlenen veya evlenecek olan çiftlere ücretsiz DECT telefon hediye ediyor ve bir ay boyunca 3 bin dakika ücretsiz görüşme imkanı sunuyor. Söz konusu tarihler arasında evlenmiş ya da yeni evlenecek çiftler, StandartHATT, ŞirketHATT, KonuşkanHATT veya yeni kullanıcı dostu tarife paketlerinden birine 24 ay abone olanlar kampanyaya katıldıkları ayı takip eden ilk ay ev ve iş telefonlarından 3 bin dakika ücretsiz konuşma fırsatı yakalıyor. Telefon hattının ücretsiz olarak bağlandığı kampanya kapsamında 1 adet SMS uyumlu DECT telefon da hediye olarak veriliyor. Kampanyadan yararlanan Türk Telekom müşterileri, SMS özellikli DECT telefon sayesinde ev telefonundan da SMS atabiliyor.

Türk Telekom evlilik kampanyasına katılan müşteriler, isterlerse kampanyaya katıldıklarına dair bir belge ile Avea bayilerine gittikleri takdirde Avea'nın sağlayacağı ek fırsatlardan yararlanabiliyor. Buna göre Türk Telekom evlilik kampanyasına katılan bir müşteri, yeni bir Avea faturalı hat aldığı taktirde 6 ay boyunca toplam 600 dakika ücretsiz görüşme süresi ve 600 ücretsiz SMS kazanıyor. Ücretsiz süre ve SMS'ler ev ve iş telefonlarıyla görüşmelerde geçerli olacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber