Rektör adayları, YÖK'te projelerini anlatacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2008 16:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

YÖK Genel Kurulu, seçim yapılan 21 üniversitenin rektör adaylarını, 25 Haziran Çarşamba günü dinlemeye başlayacak. 21-22 Temmuz tarihlerinde yapılacak Genel Kurul toplantısında her üniversite için rektör adayları 3'e indirilerek, liste Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e gönderilecek.

Görev süresi sona eren 21 rektörün yerine, üniversitelerde yapılan seçim sonuçlarına göre belirlenen rektör adayları YÖK Genel Kurulu'nda dinlenecek.

Akdeniz, Ankara ve Atatürk Üniversitesi'nin rektör adayları 25 Haziran Çarşamba günü; Boğaziçi, Cumhuriyet, Çukurova, Dicle Üniversiteleri'nin rektör adayları 26 Haziran Perşembe günü; Dokuz Eylül, Ege, Erciyes Üniversiteleri'nin rektör adayları 2 Temmuz Çarşamba günü; Fırat, Gazi, Gaziantep, İnönü Üniversiteleri'nin rektör adayları 3 Temmuz Perşembe günü; İstanbul Teknik, Karadeniz Teknik, Ondokuz Mayıs Üniversiteleri'nin rektör adayları 8 Temmuz Salı günü; Ortadoğu Teknik, Trakya, Uludağ ve Yıldız Teknik Üniversiteleri'nin rektör adayları ise 9 Temmuz Çarşamba günü YÖK'e gelerek, aday oldukları üniversitelerin sorunları, çözüm önerileri ve projelerini anlatacak.

21-22 Temmuz tarihlerinde yapılacak Genel Kurul toplantısı'nda ise rektör adaylarının sayısı her üniversite için 3'e indirilecek. Liste Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e gönderilecek. Cumhurbaşkanı 3 adaydan birini rektör olarak atayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber