Asker ikizleri, şehitlik ayırdı. Devrilen tankın altında kalan asker şehit oldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2008 16:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursalı asker ikizleri şehitlik ayırdı. Operasyondan dönerken tankın devrilmesiyle Tnk.Er Faik Gökçen şehit oldu.

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde operasyondan dönerken tankın devrilmesi sonucu şehit olan Bursalı tankçı er Faik Gökçen'in ölümü, Ankara Güvercinlik'te asker olan ikizi Fatih ile ailesini yasa boğdu.

Milli Takımın Almanya karşısındaki maçını bayraklarla donattıkları evlerinde izleyen Gökçen ailesi, gelen acı haberle yıkıldı.

İkizinin şehadet haberini alan Fatih Bursa'ya gelirken, oturdukları evin dışına Türk Bayrağı asıldı. Şehit Faik'ten geriye ise ikiziyle asker eğlencesinde çekilmiş görüntü ve fotoğrafları kaldı.

Üniversite imtihanına giren 21 yaşındaki Faik Gökçen ve ikizi Fatih Gökçen, başarılı olamayınca askere gitmeye karar verdi. Bilecik'te acemi birliğini tamamlayan Faik önce Ankara'ya ardından da tankçı olarak Şırnak'a tayin edildi.

İkizi Fatih ise Ankara Güvercinlik'te kaldı. Dün operasyondan dönen birliğin çevre güvenliğini almak için Gülyazı Köyü'ne giden Faik Gökçen'in içinde bulunduğu tank devrildi.

Şehit olan Faik Gökçen'in ailesine acı haber ise dün gece Türkiye Almanya karşılaşması sırasında verildi.

Evlerini bayrakla süsleyen aile maç heyecanını yaşarken gelen haberle yıkıldı. Baba İsmail, anne Münevver ve amca Ekrem Gökçen gözyaşlarına boğuldu.

Güvercinlik'teki ikizi Fatih de Bursa'ya geldi.

Gözyaşlarına boğulan Fatih Gökçen, 2 gün önce ikiziyle internette konuştuklarını belirterek, "Birbirimizin hatrını sorduk. Gayet iyiydi. Ancak şehit olacağı hiç aklıma gelmedi" dedi.

Merkez Osmangazi ilçesinde oturan aile, evlerinin dışını bayraklarla süsledi. Amca Ekrem Gökçen acılarının büyük olduğunu belirterek,

"Yeğenlerim üniversiteyi kazanamayınca askere gitmeye karar verdiler. 4 aydır vatani görevini yapıyordu. Dün akşam acı haberi aldık. Çok üzgünüz, vatan sağolsun" dedi.

Faik Gökçen'in cenazesinin cumartesi günü Bursa'da toprağa verileceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber