Adliye çıkışı silahlı kavga: 1 ölü, 4 yaralı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 30 Haziran 2008 20:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zafer TOKUŞ/ADAPAZARI (Sakarya), (DHA)

SAKARYA'nın Geyve İlçesi'nde kavga ettikleri için karakolluk olan iki gruptakiler, sevk edildikleri Cumhuriyet Savcılığı'nda ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılır bırakılmaz, Adliye önünde yine kavga etti. Silahların da kullanıldığı kavgada, 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Olay, bu sabah Geyve İlçesi'nde Hükümet Konağı önünde meydana geldi. Daha önce de bazı suçlara karıştıkları belirlenen iki gruptakiler arasında sabah saatlerinde kavga çıktı. Olaya müdahale eden polis, kavgaya karıştıkları belirlenen 6 kişiyi gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından Adliye'ye sevk edilen zanlılar, Cumhuriyet Savcılığı'nda ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Adliye'den çıkan 6 kişi, ilçe merkezinde kendilerini bekleyen yakınlarıyla buluştu. Burada tekrar karşı karşıya gelen 2 gruptakiler arasında yeniden tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine her iki taraftan bazı kişiler tabanca çekerek birbirlerine doğru ateş etti. Kurşunların isabet ettiği 24 yaşındaki Orhan Kahraman, Adem Uzunal, Ekrem Uzunal, İbrahim Yılmazer ve Dursun Yılmazel yaralandı. Yaralılar, çevredekilerin çağırdığı ambulanslarla Adapazarı Toyota-Sa Hastanesi'ne kaldırıldı. Baş ve göğsünden ağır yaralanan Orhan Kahraman yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Yaralılardan başına kurşun isabet eden Adem Uzunal'ın sağlık durumunun ise ciddi olduğu bildirildi.

Kavgada kullanılan silahların Adliye'den çıkan kişilerin yakınları tarafından getirildiği belirtilirken, polis olay sonrası ilçe merkezinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber