Tercüman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Büyükçelebi, emniyete getirildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2008 15:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükçelebi emniyete getirildi

İstanbul - "Ergenekon Soruşturması" kapsamında gözaltına alınan Halka ve Olaylara Tercüman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ufuk Büyükçelebi, emniyete getirildi.

Polislerce sabah saatlerinde evinden alındıktan sonra Davutpaşa'daki gazete binasına getirilen Büyükçelebi'nin odasında yapılan arama sona erdi.

Büyükçelebi, yaklaşık 2 saat süren aramanın ardından polislerce gözaltına alınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Polis, Büyükçelebi'nin odasındaki bazı belgelere de el koydu.

Ufuk Büyükçelebi'nin şubeye getirilmesi sonrası avukatları Deniz Ketenci ile Volga Gökçe de müvekkilleri ile görüşmek ve bilgi almak için emniyete geldi.

Avukat Ketenci, şubeden ayrılırken gazetecilerin soruları üzerine, "24 saat kısıtlama kararı alınmış, kimseyi görüştürmeyecekler. Gözaltına alınma saatinden 24 saat geçtikten sonra görüşme imkanımız olacak. Bunun dışında başka bir bilgimiz yok" dedi.

Bu arada, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerince İstanbul Emniyet Müdürlüğü çevresinde takviye güvenlik önlemi alındığı gözlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber