Şehide son görev

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2008 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Terör örgütüne yönelik Şırnak'a bağlı Beytüşşebap ilçesi kırsalında sürdürülen operasyonda şehit olan Piyade Er Talha Köroğlu, bugün memleketi Giresun'un Görele ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Görele Devlet Hastanesi morgundan alınan şehit piyade er Talha Köroğlu'nun (20) cenazesi konvoyla Cumhuriyet Meydanı'na getirildi. Yaklaşık 7 bin kişinin katıldığı törende terör örgütü PKK aleyhine uzun süre slogan atılırken, babası Ziya ve anne Havva Köroğlu da uzun süre evlatlarının ardından gözyaşı döktü. Bingöl'de askerlik görevini yapan ve tıpkı kardeşi gibi operasyonlara katılan ağabey Cafer Köroğlu ise kardeşinin tabutunun başından bir an olsun ayrılmadı.

Şehit Talha Köroğlu, öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Çatakkırı köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, 3. Ordu Genel Sekreteri Tuğgeneral Uğur Tarçın, Giresun Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halim Tırkaz, Giresun MHP Milletvekili Murat Özkan ve CHP Milletvekili Eşref Karaibrahim de katıldı. Cenazeye siyasi parti liderleri çelenk gönderdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber