Polis, Ankara'da, 'dur' ihtarına uymayan sürücüyü vurdu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Temmuz 2008 16:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ankara'da polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan hırsızlık zanlısı, polis ekiplerinin açtığı ateş sonucu vurularak hayatını kaybetti.

Başkent'te polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan otomobilde bulunan sürücü, polis ekiplerinin açtığı ateş sonucu vurularak hayatını kaybetti.

Hoşdere Caddesi üzerinde dolaşan plakasız bir otomobilde bulunan 3 şahsın başka bir araçtan stepne çaldığı ihbarını alan polis ekipleri, cadde ve çevresinde çalışma başlattı. Çetin Emeç Bulvarı üzerinde aracı bulmak için devriye gezen bir polis ekibi, plakasız otomobili farkederek peşine düştü.

"DUR" İHTARINA UYMADI

Polisin 'dur' ihtarına uymayan şahıslar Konya yoluna çıkarak kaçmayı sürdürdü. Gazi Mahallesi ara sokaklarında izini kaybettirmeye çalışan otomobilin sürücüsü polis ekiplerinin açtığı ateş sonucu vuruldu. Park halindeki araçlara çarparak duran otomobilde bulunan diğer 2 şahıs araçtan inerek yaya olarak kaçmayı başarırken otomobili kullanan sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

Öte yandan araçtan inerek kaçmayı başaran iki şahsın olaydan sonra başka bir otomobile binerek kaçtığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber