Erzurum'da bir memur üniversite kampüsünde kendini asarak intihar etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Temmuz 2008 22:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KARS(CİHAN)-Erzurum'da üniversite yerleşkesindeki ağaçlık bölgede bir kişi kendini çamaşır ipi ile ağaca asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum Valiliği Yazı İşleri Müdürlüğü'nde görevli bir memur, bugün akşam saatlerinde kendini, Atatürk Üniversitesi kampüsündeki ağaçlık alanda iple asarak intihar etmiş vaziyyette bulundu. Üniversite güvenlik görevlileri, rektörlük hizmet binası karşısındaki ağaçlık alanda şahsı ağaçta asılı vaziyette görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri ve cumhuriyet savcısı, olay

yerinde incelemelerde bulundu. İsminin A.K. olduğu öğrenilen şahsın, Valilik Yazı İşleri Müdürlüğü'nde evrak dağıtıcısı olarak görev yaptığı belirtildi. Olay yerine gelen Valilik Özel kalem Müdürü İlyas Demir de konuyla ilgili olarak bilgi aldı.

Henüz intihar sebebi belirlenemeyen şahsın, eşine 'çocuklarıma iyi bak' şeklinde bir not bıraktığı öğrenildi. Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından ceset, Aziziye Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber