Komisyon toplantısı askeri kargo uçağımızın düşmesi nedeniyle ertelendi

TBMM, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu'nun, 13 Kasım 2025 Perşembe günü gerçekleştirileceği duyurulan 17. toplantısının ertelendiğini duyurdu.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 11 Kasım 2025 19:14, Son Güncelleme : 11 Kasım 2025 19:16
Komisyon toplantısı askeri kargo uçağımızın düşmesi nedeniyle ertelendi

Azerbaycan'dan Türkiye'ye gelen TSK'ya ait bir askeri kargo uçağı Gürcistan - Azerbaycan sınırında düştü. Milli Savunma Bakanlığı uçakta uçuş ekibiyle birlikte 20 personel bulunduğunu açıkladı. Uçağın düştüğünün duyurulmasının hemen ardından arama-kurtarma çalışmalarının da başladığı belirtildi.

Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu toplantısı ertelendi

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu'nun, 13 Kasım 2025 Perşembe günü gerçekleştirileceği duyurulan 17. toplantısı, kahraman Mehmetçiklerimizi taşıyan askeri kargo uçağımızın Azerbaycan'dan ülkemize dönüşü esnasında Gürcistan'da düşmesi nedeniyle ertelenmiştir.

Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu olarak; şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber