Kuşadası'nda zabıtalara saldırı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2008 15:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Kuşadası'nda kaçak kömür satıcıları, kendilerini engelleyen zabıtalara saldırdı. Olayda, 2'si ağır 3 zabıta yaralanarak, hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Cumhuriyet Mahallesi'nde kaçak şekilde mangal kömürü satıldığını öğrenen Kuşadası Belediyesi Zabıta Ekipleri, olay yerine baskın düzenledi. Baskın sırasında zabıta ekiplerinin görevlerini yapmalarını engelleyen ve aşırı derecede alkollü olduklarını belirlenen 6 kişi, zabıta ekiplerine saldırdı. Olay sırasında yaralanan Mustafa Demir, Aydıner Kemikli ve Kenan Tünk isimli zabıtalar önce Kuşadası Devlet Hastanesi'ne ardından da Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Demir ve sopalarla dövüldüğü belirtilen Mustafa Demir ve Aydıner Kemikli isimli zabıtaların durumlarının ağır olduğunu öğrenildi.

Bu arada, kaçak mangal kömürü satıcılarının zabıtaları döverek ağır şekilde yaralamalarının ardından Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, geniş çaplı bir operasyon başlattı. Polis ekipleri, zabıtaları döven 6 kişiyi gözaltına aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber