İzmir'de yılbaşı öncesi sahte alkol operasyonu: Üç tutuklama

İzmir'de polis ekiplerinin yılbaşı öncesi dokuz ilçede düzenlediği sahte ve kaçak alkol operasyonlarında 22 şüpheli gözaltına alındı. Çok sayıda sahte alkol, kaçak sigara ve silah ele geçirilirken, adliyeye sevk edilen şüphelilerden üçü tutuklandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Aralık 2025 12:03, Son Güncelleme : 23 Aralık 2025 12:04
İzmir'de yılbaşı öncesi sahte alkol operasyonu: Üç tutuklama

İzmir'de polisin yılbaşı öncesi dokuz ilçede düzenlediği sahte ve kaçak içki operasyonunda gözaltına alınan 22 şüpheliden üçü tutuklandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde Aliağa, Balçova, Bayraklı, Bornova, Buca, Karabağlar, Karşıyaka, Konak ve Ödemiş ilçelerinde yaklaşan yılbaşı öncesinde insan sağlığını tehdit eden sahte etil alkol ve kaçak ürünlere yönelik çalışma yaptı.

Operasyonlarda; 261 litre taklit etiketli etil alkol, 195 şişe kaçak ve sahte alkollü içki, 2 bin 382 paket gümrük kaçağı sigara, 350 gümrük kaçağı puro, 128 elektronik sigara cihazı, 1 ruhsatsız tabanca ve 60 tabanca mermisi ele geçirildi.

Öte yandan, kent genelindeki 22 alkollü eğlence mekanı denetlendi.

Yapılan denetim ve operasyonlarda 22 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerden üçü sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber