KEY ödemelerinin duyrulduğu site çöktü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2008 16:48, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Konut Edindirme Yardımı (KEY) hak sahipleri, ödeme miktarlarını internet sitesi üzerinden duyurulmasının üzerine internet sitesi çökertti. Konut Edindirme Yardımı (KEY) hak sahipleri, ödeme miktarlarını, www.keyodemeleri.com internet sitesinden, T.C. Kimlik Numaraları ve sosyal güvenlik numaraları ile öğrenebiliyor. KEY ödemelerinin Resmi Gazete'de yayınlanmasından sonra ödenecek rakamlar internet sitesi üzerinden ilan edildi.Yoğun ilgi üzerine site bir süreliğine çöktü.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan tebliğe göre, T.C. Kimlik No ve Sosyal Güvenlik No ile yapılan sorgulama sonucunda çıkan ödeme miktarına hak sahibinin itirazı olmaması durumunda, hak sahipleri ödemelerini, belirtilen ödeme tarihleri tablosu doğrultusunda Ziraat Bankası şubelerinden, T.C. Kimlik No ibraz ederek alacaklar.

Bireysel ödeme için Ziraat Bankası Şubelerine başvuran hak sahiplerinin T.C. Kimlik No ile birlikte Nüfus Cüzdanı, Ehliyet veya Pasaport ile başvuru yapmaları gerekiyor. Sosyal Güvenlik No ile ödeme yapılmayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber