Tüzmen, koltuğu eş durumundan dolayı koruyacak iddiası

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 08 Ağustos 2008 23:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vatan Gazetesi yazarı Aydın Ayaydın, bugünkü köşesinde Başbakan Erdoğan'ın kabine içinde küçük çaplı bir revizyon ile bazı bakanların yerlerini değiştirebileceğini öne sürdü.

Ayaydın'ın yazısında değişmesi beklenen bakanların yanısıra değişmesi beklenmeyen bir bakana da yer verildi; Kürşad Tüzmen.

Ayaydın, Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı olarak görevini iki seçim döneminde de sürdüren Tüzmen ile ilgili olarak ilginç bir detayı da gündeme getirdi.

Ayaydın yazısında Tüzmen'in eşinin üst düzey bir komutan ile akrabalığı nedeniyle koltuğunu koruduğunu iddia etti.

Aydın Ayaydın, bu görüşünü şu sözlerle dile getirdi:

"İsmi çeşitli spekülasyonlarla gündemden düşmeyen Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in çok etkili üst düzey bir komutanın eş durumundan akraba olduğu konuşmaları dikkate alınırsa Erdoğan kendisini kabinede tutmaya devam edecektir."

Bu cümle, Tüzmen'in eşi ile akraba olduğu belirtilen ve koltuğunu korumasına neden olduğu iddia edilen üst düzey komutanın kim olduğu sorusunu da gündeme getirdi.

YAŞ kararlarından bu yana hükümet ile asker arasındaki ilişkilerin sıcaklaştığı bir döneme denk gelen Aydın Ayaydın'ın bu iddiası, adı geçen komutanın kimliğini daha da ilginç hale getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber