Üniversitelilerin aşk mesajı kavgası ölümle sonuçlandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ağustos 2008 17:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Üniversiteli kızın cep telefonuna gelen aşk mesajı sonrası çıkan kavga ölümle sonuçlandı. Antalya'da meydana gelen olayla ilgili, cinayeti işlediği ileri sürülen öğrenci ve kavgaya karışan 2 arkadaşı gözaltına alındı. Cep telefonuna aşk mesajı gelen kız ise öğrencinin ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı belirtildi.

İddiaya göre, Antalya Akdeniz Üniversitesi'nde okuyan A.D. isimli kız öğrencinin cep telefonuna N.K. isimli başka öğrenciden aşk mesajı geldi. A.D.'ye gelen mesajı okuduktan sonra öfkelenen erkek arkadaşı İ.Ç. mesajın altındaki telefon tnumarasını arayarak N.K. ile Lara Halk Plajı'nda buluşmak istediğini bildirdi. Yanına arkadaşı Aykut Saraç ve B.A.'yı alarak sözleşilen yere giden İ.Ç, burada N.K. ile bir süre konuştuktan sonra tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesinin ardından B.A. ve Aykut Saraç araya girerek tarafları ayırmak için istedi. Bu sırada N.K. elindeki bıçağı Aykut Saraç'in boynuna sapladı. Boynundan ağır yaralanan Saraç olay yerine gelen 112 sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Olayın ardından N.K. isimli şahıs polis tarafından yakalanırken, kavgaya karışan İ.Ç., B.A. ve kavganın başlamasına neden olan kız öğrenci gözaltına alındı. Polisin yapmış olduğu soruşturmanın ardından kız öğrenci serbest bırakılırken, Aykut Saraç'ın ölümüne neden olan N.K. ile kavgaya karışan diğer öğrenciler Antalya Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Aykut Saraç'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber