Mehmetçiğin terlikleri Gezer'den

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2008 16:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ile Jandarma Genel Komutanlığı'nın açtığı iki ihaleyi, Gezer Ayakkabı firması kazandı. Gezer, Türk Silah Kuvvetleri (TSK) için 579 bin çift terlik üretecek.

Gezer Ayakkabı'dan yapılan yazılı açıklamada, bu yıl 40. yaşını kutlayan Gezer'in, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 2008 yılı terlik ihtiyacını karşılayacağı kaydedildi.

Açıklamada, Gezer Ayakkabı'nın Milli Savunma Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı'nın açtığı iki ayrı ihalede beş firmayı geride bırakarak bu iki ihaleyi kazandığı belirtildi.

Buna göre Gezer Ayakkabı, 2008 yılı içinde Milli Savunma Bakanlığı için 475 bin çift, Jandarma Komutanlığı için de 104 bin çift olmak üzere 579 bin çift özel terlik üreterek TSK'ya teslim edecek.

Türk ordusunun terlik ihtiyacını karşılıyor olmaktan büyük gurur duyduklarını belirten Gezer Ayakkabı Genel Müdürü Ümit Çelik, şunları kaydetti:

?Terlik sektörünün yüzde 30'una hakim, yıllık 50 milyon çift terlik üreten ve satan, sektörün iç piyasada da, ihracatta da lideri durumundaki Gezer, Türkiye'nin en güvenilir, en itibarlı kurumu olan Türk Ordusu'nun tercih ettiği marka olmaktan elbette ki gurur duymaktadır. Milli Savunma Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılan ihaleleri kazanmak, maksimum titizlikle süreci takip etmek ve teslimatları vaktinden önce ger çekleştirmek bizleri fazlası ile mutlu etmektedir? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber