Belediye başkanı esnafa tokat attı iddiası

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Ağustos 2008 12:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde bir esnaf, belediye başkanının kendisine tokat attığını iddia ederek, şikayette bulundu.

İlçede manav dükkanı olan esnaf Cüneyt Gürsoy, Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan'ın kendisine tokat attığını ve hakaret ettiğini ileri sürdü.

Turan'dan şikayetçi olduğunu belirten Gürsoy, şunları söyledi:

?Belediye başkanının kardeşi Bekir Turan dükkanımıza geldi. Kendisinden kavun satın almıştık. 200 YTL borcum vardı. Borcunu istedi. Sabah daha siftah yapmamıştık ve kavunları kasalar içinde duruyordu. Ben de (para yok, şimdi veremem) dedim. Bunun üzerine üsteledi ve (100 YTL ver) dedi. Çıkan tartışma kavgaya döndü. Bizim tartışmamızdan sonra, Belediye Başkanı H. Ferudun Turan geldi. Başkan bana yaklaşarak, tokat attı. Ben de (bana vurmaya hakkın yok. Seni şikayet edeceğim) dedim. Karakola giderek hakkında şikayetçi oldum. Davamı sonunu kadar takip edeceğim.?

Başkan Turan ise Gürsoy ve kardeşi Bekir Turan arasında tartışma çıktığını öğrenince olay yerine gittiğini ifade ederek şöyle konuştu:

?Kardeşimin alacağı varmış, o yüzden tartışmışlar. Kardeşim dükkandan ayrılırken, Gürsoy arkasından bağırarak küfür etmiş. Bunun üzerine kardeşim sinirlerine hakim olamayarak, tokat atmış. Benim hakkımdaki iddialar asılsızdır. Alacak verecek konusundan tartışma çıkmış. Belediye başkanıyım diye, kardeşimin yanına gitmeyecek miyim? Yerel seçimler yaklaştığı için, bazı insanlar böyle iftiralar atabiliyorlar.?

Ayrıca, Gürsoy'a dükkanının ruhsatı olmadığı için 3 kez ceza kestiklerini dile getiren Turan, ?Eksikliklerini gidermediği takdirde, her esnafa yaptığımız gibi dükkanını kapatacağız? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber