Fon Soruşturması: Kemal Akkaya ve Enver Çevik'in mal varlığına tedbir

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının sermaye piyasalarındaki işlemlere ilişkin yürüttüğü fon soruşturmasında, Bulls Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akkaya ile Lydia Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Çevik'in mal varlıklarına ve finansal işlemlerine tedbir kararı alındı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2026 23:58, Son Güncelleme : 31 Ekim 2026 00:07
Fon Soruşturması: Kemal Akkaya ve Enver Çevik'in mal varlığına tedbir

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca sermaye piyasalarında gerçekleştirilen işlemlere ilişkin yürütülen fon soruşturması kapsamında yeni bir karar alındı. Bulls Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akkaya ile Lydia Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Çevik'in mal varlıklarına ve finansal işlemlerine tedbir konuldu.

Soruşturma sürüyor

Başsavcılığın sermaye piyasalarındaki işlemlere yönelik fon soruşturması devam ediyor. Başsavcılık, Akkaya ve Çevik'in mal varlıklarına ve finansal işlemlerine tedbir konulduğunu bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber